+382 (0) 32 781 140

OKI sa belim tonerom osvojio nagradu na sajmu Grafima!

I ove godine možemo se pohvaliti da je jednom od OKI uređaja dodeljena nagrada „Srebrni pečat“.Ovaj put to je OKI Pro8432WT.

Sajam Grafima je iz godine u godinu sve veći i posećeniji, pa se samim tim i izlagači više trude da posetiocima prikažu maksimum svoje ponude. Veoma smo ponosni što smo baš mi osvojili nagradu “Srebrni pečat”, i to za uređaj koji je zaista poseban.

oki sa belim tonerom

OKI Pro8432WT je uređaj sa belim tonerom, koji se prevashodno koristi za transfer otiska na različite vrste medija. Većina korisnika koristi ovaj uređaj, uz presu, za štampu na majicama, cegerima i ostalom reklamnom materijalu. Pored toga, otisak se može preneti i na drvo, staklo, metal, pa čak i sveće. Neke privredne grane kojima je ovaj uređaj bio interesantan čine hoteli, kafići i restorani, pivare, marketinške agencije, ketering servisi i naravno svi oni koji su na neki način u grafičarskom poslu. 

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez transfer medija, pomoću kojih se i ostavlja otisak na određenom predmetu ili materijalu. Veoma smo zahvalni kompaniji Forever čije transfer medije imamo u ponudi, što su nas podržali i u velikoj meri pomogli u isticanju raznih mogućnosti Pro8432WT uređaja.